کودهای شیمیایی ازته در کشاورزی
کشاورزان مواد مغذی را به صورت کودهای شیمیایی ازته و کود دامی در مزارع خود قرار می دهند که نیتروژن و فسفر لازم برای رشد و تولید مواد غذایی را در محصولات تولید می کند. با این حال ، هنگامی که ازت و فسفر به طور کامل توسط گیاهان در حال رشد استفاده نمی شود ، می توان کاهش محصولات را مشاهده کرد.
نیتروژن و فسفر اضافی حاصله از کودهای رایج می تواند با گذشت زمان از خاک خارج شده و به آبهای زیرزمینی برسد. مقادیر بالای نیتروژن و فسفر می تواند باعث فرسایش بدن آب شود. اوتروفیکاسیون می تواند منجر به هیپوکسی ("مناطق مرده") شود ، باعث از بین رفتن ماهی ها و کاهش زندگی آبزیان شود. مواد مغذی بیش از حد می تواند باعث شکوفایی مضر جلبک (HAB) در سیستم های آب شیرین شود ، که نه تنها حیات وحش را مختل می کند بلکه می تواند سموم مضر برای انسان تولید کند.
خاک های بارور و همچنین عملیات دامی نیز در برابر تلفات مواد مغذی هوا آسیب پذیر هستند. نیتروژن می تواند از طریق مزارع به صورت ترکیبات گازی و پایه نیتروژن مانند آمونیاک و اکسیدهای نیتروژن از بین برود. اگر مقادیر زیادی از جو به آبهای سطحی رسوب کند ، آمونیاک می تواند برای زندگی آبزیان مضر باشد. اکسید نیتروژن یک گاز گلخانه ای قوی است.
روش های زیادی وجود دارد که کشاورزان می توانند تلفات مواد مغذی ناشی از عملیات خود را کاهش دهند
اتخاذ تکنیک های مدیریت مواد مغذی: کشاورزان می توانند با استفاده از مواد مغذی (کود و کود) در مقدار مناسب ، در زمان مناسب سال ، با روش صحیح و جایگذاری مناسب ، شیوه های مدیریت مواد مغذی را بهبود بخشند.
استفاده از روشهای حفاظت از زهکشی: زهکشی کاشی زیر سطحی یک عمل مهم برای مدیریت حرکت آب در و از طریق بسیاری از خاکها ، به طور معمول است. آب زهکشی می تواند اشکال محلول نیتروژن و فسفر را حمل کند.
حصول اطمینان از پوشش زمینی در طول سال: کشاورزان می توانند برای جلوگیری از دوره های زمین خالی در مزارع که در معرض فرسایش هستند ، گیاهان پوششی را بکارند.
کاشت بافرهای مزرعه ای: کشاورزان می توانند بوته ها و علف ها را در امتداد لبه های مزارع بکارند. این امر به ویژه برای زمینهای که با اجسام آبی هم مرز است بسیار مهم است. بافرهای کاشته شده می توانند با جذب مواد مغذی قبل از کاهش مواد مغذی در مزارع جلوگیری کنند.
مدیریت دسترسی دام به رودخانه ها: دامداران و دامداران می توانند حصارها را در امتداد نهرها ، رودخانه ها و دریاچه ها نصب کنند تا دسترسی حیوانات را مسدود کنند تا به احیای کناره های رودخانه و جلوگیری از ورود مواد مغذی اضافی به آب کمک کند.
مشارکت در تلاشهای حوزه آبخیز: همکاری طیف وسیعی از مردم ، ذینفعان و سازمانها در کل حوزه آبخیز برای کاهش آلودگی مواد مغذی به آب و هوا حیاتی است. کشاورزان وقتی درگیر شوند و با می توانند نقش مهمی در این اقدامات داشته باشند.
تولید ازت مایع و کودهای ازته(UAN) در صنایع پتروشیمی شیراز
شرکت صنایع پتروشیمی شیراز با توجه به نیازمندی های بخش کشاورزی، تولید کودهای متنوع و مخلوط را در راهبردهای وظیفه ای خود لحاظ و برهمین اساس کود مایعUAN %30 را از سال 96 شروع کرد.کود تولیدی این شرکت دارای مزایای متعددی نظیر قابلیت جذب بهتر در زمین های کشاورزی، وجود همزمان نیتروژن به 2 فرم آمونیاکی و نیتراتی، ایمنی کامل در حمل و نقل و انبار داری، تلفات و ضایعات کمتر، ضریب شوری پایین تر، امکان پذیری افزودن سموم کشاورزی و سایر ریز مغذی ها و استفاده از زیر ساخت های آبیاری قطره ای برای توزیع در زمین و همچنین مزیت رقابتی بهتر برای استفاده در شرایط خشکسالی است
از دیگر محصولات این شرکت می توان ازت مایع- آمونياك، اسيد نيتريك، اوره، نيترات آمونيم كـشاورزي، نيتـرات آمـونيم صنعتي، سوداي سبك، سوداي سنگين، جوش شيرين، متانول، آرگون، پركلرين، كلر، سود سوزآور، اسـيد كلريدريك و آب ژاول اشاره کرد.
نحوه خرید کودهای ازته:
مکان اصلی بارگیری کودهای ازته، و محصولات نیتروژنی صنایع پتروشیمی شیراز خواهد بود .
شما پس از سفارش محصول می توانید از طریق شرکت آران گاز سفارشات خود را به مقصد نهایی ارسال کنید.
شرکت آران گاز شرایط بسیار مناسبی را برای شما فراهم می سازد تا بتوانید محصول مورد نظر خود را با قیمتی مناسب به هر مکانی ارسال کنید. در ضمن شما می توانید با ارتباط مستقیم با کارشناسان این مرکز علاوه بر این که از مشاوره رایگان با آن ها بهره مند شوید قیمت روز آن را نیز استعلام کنید